Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731347844

Amistoso (Int.) 731347844 Información oficial sobre el partido 731347844 en Hattrick

14.05.2024 21:15:00

FC Seuthopolis Alineación oficial del equipo 'FC Seuthopolis' en el partido 3 - 1 Merlo Blanco FC Alineación oficial del equipo 'Merlo Blanco FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Seuthopolis Alineación oficial del equipo 'FC Seuthopolis' en el partido 2 - 0 Merlo Blanco FC Alineación oficial del equipo 'Merlo Blanco FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Seuthopolis

Goles Goles

  • 121 Minuto 25 (Gol por el centro): Thracians va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 25 Angel Mihalkov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 134 Minuto 35 (Gol de penalti): Angel Mihalkov va augmentar la diferència de Thracians a 2 - 0 des del punt de penal.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Max Andriesse va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Merlo Blanco FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 72 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Krépin Sagna sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Madghis Reggabi que, efectivament, va fer pujar el 2 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 37 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 37 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Enguerrand Guernier, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Blanco va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Madghis Reggabi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Altuğ Önür de Blanco va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 74, Calvin Ammour de Blanco va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.