Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731347574

Amistoso (Int.) 731347574 Información oficial sobre el partido 731347574 en Hattrick

15.05.2024 22:10:00

FC Bauchgefühl Alineación oficial del equipo 'FC Bauchgefühl' en el partido 3 - 0 U.D. Lavapiés Alineación oficial del equipo 'U.D. Lavapiés' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Bauchgefühl Alineación oficial del equipo 'FC Bauchgefühl' en el partido 2 - 1 U.D. Lavapiés Alineación oficial del equipo 'U.D. Lavapiés' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,9 % 6,7 % 21,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Bauchgefühl

Goles Goles

  • 120 Minuto 42 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Godwin Pope al minut 42, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al FCB i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 106 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Elvis Weekes va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 72, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del FCB, mentre ja celebrava el 2 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 190 Minuto 90 (Gol de falta): El Evens Carius va mostrar la seva impressionant potència al escapolir-se entre dos defensors, que es van quedar sense opcions per evitar el gol pel FCB. 3-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Marlon Russell del FCB ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 30 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Josele Galarreta va estar a punt d'acabar en gol al minut 30, però el porter visitant Hossein Farzam va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del FCB sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Lluís Vilamala, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 85 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Marlon Russell va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

U.D. Lavapiés

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Quílez Rivera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 33, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Wayne Day va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 286 Minuto 82 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 82, un contraatac del Lavapiés no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Jyri Sarvi perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Aitanu Treviño de Lavapiés la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.