Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731347570

Amistoso (Int.) 731347570 Información oficial sobre el partido 731347570 en Hattrick

15.05.2024 18:40:00

Mchitarjan United Alineación oficial del equipo 'Mchitarjan United' en el partido 3 - 1 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mchitarjan United Alineación oficial del equipo 'Mchitarjan United' en el partido 1 - 1 Sparguiteam Alineación oficial del equipo 'Sparguiteam' en el partido
Tiene suerte 1.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
55,8 % 18,4 % 25,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mchitarjan United

Goles Goles

  • 122 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Mchitarjan, atacant per l'esquerra al minut 42, va aprofitar el magnífic llançament de George Stonehouse per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 132 Minuto 58 (Gol por la izquierda): En Akil Sub Laban va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 82 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Mchitarjan va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Qasim Hanna Samawi des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 70 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Jaleel Kharabsheh va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en George Stonehouse, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Sparguiteam

Goles Goles

  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Álvaro Garibay, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): Sparguiteam va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Eleodoro Xuiz va anar a parar a les mans del porter.
  • 215 Minuto 68 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Només el mal estat del terreny de joc va poder aturar a en Eleodoro Xuiz que havia marxat de tothom gràcies a la seva velocitat de desplaçament. La pilota li va botar malament i va fer una mala passada.
  • 253 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Alejandro Lagares quasi redueix la diferència al marcador al minut 69, però una gran estirada d'en Matías Cáneman va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.