Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731347163

Amistoso (Int.) 731347163 Información oficial sobre el partido 731347163 en Hattrick

15.05.2024 04:00:00

Tonners Alineación oficial del equipo 'Tonners' en el partido 0 - 5 Kuda TTFC Alineación oficial del equipo 'Kuda TTFC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Tonners Alineación oficial del equipo 'Tonners' en el partido 1 - 2 Kuda TTFC Alineación oficial del equipo 'Kuda TTFC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,9 % 37,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tonners

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 3 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Vanni Fiscarelli va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Abdulla Al-Shafar va xutar a fora.
  • 206 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 30, tothom va saber perquè en Vanni Fiscarelli era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 200 Minuto 67 (Ocasión de falta): Tonners va tenir una bona oportunitat per apropar-se al marcador amb un xut de falta el minut 67, però el porter visitant va fer una estirada increïble, i va desviar la pilota per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Vanni Fiscarelli de Tonners amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kuda TTFC

Goles Goles

  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 24, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Gianni Valerio es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 31 (Gol por la derecha): Al minut 31, un xut de Gianni Valerio des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 141 Minuto 54 (Gol de contra por el centro): Kuda va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 54, quan Abdulla Al-Shafar, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a Kuda l'avantatge per 0 - 4. Kingsley Gambin en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Kingsley Gambin va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Edgardo La rizza al minut 38, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 282 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Darío Cárdenas, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 90 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Kuda va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Iman Beyshenov.
  • 514 Minuto 62 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Abdulla Al-Shafar, el jugador de Kuda va ser expulsat al minut 62.