Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346825

Amistoso (Int.) 731346825 Información oficial sobre el partido 731346825 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Nuevo Reino de León Alineación oficial del equipo 'Nuevo Reino de León' en el partido 3 - 1 Panzerkampfwagen SV Alineación oficial del equipo 'Panzerkampfwagen SV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Nuevo Reino de León Alineación oficial del equipo 'Nuevo Reino de León' en el partido 3 - 1 Panzerkampfwagen SV Alineación oficial del equipo 'Panzerkampfwagen SV' en el partido
Tiene un resultado normal 3.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,7 % 0,2 % 5,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nuevo Reino de León

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 23 minuts, el tirador de faltes del Nuevo va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Selami Nevit, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 31 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alai Beltzuntze, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Al minut 56, Nuevo va aconseguir el 3 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Reid Aoki, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Erik Liedling al minut 32 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ilias Chawech va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Al minut 71 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Carlos Pérez Mora de Nuevo va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Panzerkampfwagen SV

Goles Goles

  • 153 Minuto 55 (Gol por la derecha): Al minut 55, Mirosław Kielanowski va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Panzerkampfwagen en aconseguir el 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 26 (Ocasión de falta): En Tenzin Rebello, al minut 26 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 237 Minuto 28 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gerel Qacha va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Salaah AbdulMowla va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Stefan Nyhborg ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.
  • 252 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Panzerkampfwagen va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 67, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Paolo Pezzino.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Stefan Nyhborg de Panzerkampfwagen va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Stefan Nyhborg va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.