Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731346325

Amistoso (Int.) 731346325 Información oficial sobre el partido 731346325 en Hattrick

15.05.2024 17:15:00

VIAGGIATORI NEL MONDO Alineación oficial del equipo 'VIAGGIATORI NEL MONDO' en el partido 4 - 2 côte rôstig Alineación oficial del equipo 'côte rôstig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VIAGGIATORI NEL MONDO Alineación oficial del equipo 'VIAGGIATORI NEL MONDO' en el partido 1 - 1 côte rôstig Alineación oficial del equipo 'côte rôstig' en el partido
Tiene bastante suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,1 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VIAGGIATORI NEL MONDO

Goles Goles

  • 143 Minuto 33 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de VIAGGI eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 33, Celestino Boneccher va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 1.
  • 122 Minuto 52 (Gol por la izquierda): VIAGGI, atacant per l'esquerra al minut 52, va aprofitar el magnífic llançament de Gianantonio Volpinari per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 56 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de VIAGGI pel centre va donar un gran resultat: el gol de Menelao Semprini va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 66 minuts, el tirador de faltes del VIAGGI va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Siro Bardaresi, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 4 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): VIAGGI va estar a punt de marcar quan Jorge Iriarte va fer una passada impressionant a Giulio Raggini, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): VIAGGI va estar a punt de posar-se per davant al minut 11 però Aronne Marchi va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): Passaven 69 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Gian Maria Tonini va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giulio Raggini de VIAGGI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

côte rôstig

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): En Stefan Sendl donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 22 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 139 Minuto 67 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de rôstig Raymond Vogg va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Aronne Marchi va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 4 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 17 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): rôstig va ser a punt de marcar al minut 17, quan el seu jugador Raymond Vogg va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 237 Minuto 31 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Stefan Sendl no va ser aprofitada per en Tinu Rassi que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Stefan Sendl es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.