Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345876

Amistoso (Int.) 731345876 Información oficial sobre el partido 731345876 en Hattrick

14.05.2024 22:15:00

Colico United Alineación oficial del equipo 'Colico United' en el partido 5 - 6 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Colico United Alineación oficial del equipo 'Colico United' en el partido 7 - 4 Ferran F.C Alineación oficial del equipo 'Ferran F.C' en el partido
Tiene mala suerte 6.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Colico United

Goles Goles

  • 121 Minuto 9 (Gol por el centro): Al minut 9 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Thomas Cawcutt ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Colico es posava per davant 1 a 0.
  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Colico va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 23 Arnold Luscombe va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 111 Minuto 43 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 43, Dave Goldman de Colico empatava el partit: 3 - 3.
  • 123 Minuto 58 (Gol por la derecha): El jugador Arnold Luscombe de Colico, després de 58 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Passat el minut 68 de joc, Malwin Hamele facilitava les coses al Colico amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 5.

Ferran F.C

Goles Goles

  • 163 Minuto 19 (Gol por la derecha): Al minut 19 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Blai Murgades que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.
  • 108 Minuto 25 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 25, en Ovidi Sociats la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Nobre Vicente que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 172 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de F.F.C va ser finalitzada des de l'esquerra per Toni Benjumea al minut 39. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.
  • 163 Minuto 59 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 4 al minut 59 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Javier Baguena marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Passats 67 minuts de partit, F.F.C es va posar per davant amb un 4 - 5 quan Ovidi Sociats es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 174 Minuto 77 (Gol de penalti): F.F.C va posar-se per davant 5 - 6 mitjançant un penal polèmic que Nobre Vicente va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Oier Bereterio de F.F.C va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.