Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345795

Amistoso (Int.) 731345795 Información oficial sobre el partido 731345795 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 6 - 0 Willemstad Evergrande Alineación oficial del equipo 'Willemstad Evergrande' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Beach-club Alineación oficial del equipo 'Beach-club' en el partido 7 - 0 Willemstad Evergrande Alineación oficial del equipo 'Willemstad Evergrande' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Beach-club

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Beach-club prenia la batuta de l'encontre al minut 5, quan en César Soto Díez va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 130 Minuto 7 (Gol de falta): Als 7 minuts, Sergio Villafáfila va ampliar l'avantatge de Beach-club amb un 2 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 132 Minuto 10 (Gol por la izquierda): En Àngel Maria Degollada va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 134 Minuto 17 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Beach-club i així augmentar el marcador a 4 - 0 als 17 minuts de joc. Mentre en Sergio Villafáfila el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): Beach-club va aconseguir el 5 - 0 quan Juan Borja Freixes va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 69 (Gol por la izquierda): En Miguel Irisarri de Beach-club va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 52 (Ocasión por el centro): José Ramón Coroño una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 52, però una magnífica aturada de Juriën van Houten va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan Borja Freixes de Beach-club va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Sergio Villafáfila gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Juriën van Houten va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juriën van Houten al minut 89 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Miguel Irisarri va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Chema Sibaja de Beach-club va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Miguel Irisarri de Beach-club va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Willemstad Evergrande

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Venint des de l'esquerra, en Fernando Piedade Santos ho va fer tot correcte per aconseguir un gol per a l'equip visitant, però l'aturada del porter va ser espectacular.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jair Pisas de Willemstad va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.