Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345305

Amistoso (Int., RC) 731345305 Información oficial sobre el partido 731345305 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 5 - 0 FC Great Moravia Alineación oficial del equipo 'FC Great Moravia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
FC Virrei Amat Alineación oficial del equipo 'FC Virrei Amat' en el partido 7 - 0 FC Great Moravia Alineación oficial del equipo 'FC Great Moravia' en el partido
Tiene mala suerte 6.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Virrei Amat

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Virrei s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Víctor Parra per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Virrei va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rainer Link progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 41 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Virrei va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Rainer Link des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 63 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Rainer Link va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Víctor Parra va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 75 que va ampliar l'avantatge pels locals: 5 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 18 per blocar una centrada d'en Víctor Rojas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Virrei.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Patrik Rychtařík al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Rainer Link va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47, Rainer Link gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Patrik Rychtařík va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 62 quan Víctor Rojas de Virrei gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FC Great Moravia

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlastimír Volf de Moravia va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.