Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345255

Amistoso (Int., RC) 731345255 Información oficial sobre el partido 731345255 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido 5 - 0 A.S. Balù Calcio 2015 Alineación oficial del equipo 'A.S. Balù Calcio 2015' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Destacado (10))
Perdedores sin fronteras F.C. Alineación oficial del equipo 'Perdedores sin fronteras F.C.' en el partido 8 - 0 A.S. Balù Calcio 2015 Alineación oficial del equipo 'A.S. Balù Calcio 2015' en el partido
Tiene bastante mala suerte 8.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Perdedores sin fronteras F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 35 (Gol por la derecha): Corria el minut 35 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Vincent Gény, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Perdedores va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Nicola Ferracuti des de dins de l'àrea.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Perdedores pel centre va donar un gran resultat: el gol de Aníbal Serrão va posar el 3 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Al minut 55 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Vincent Gény, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 4 - 0 per a Perdedores.
  • 115 Minuto 74 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 74 minuts, Darrell Smith va superar per velocitat Anatoliy Manko per posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Perdedores per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 7, quan Nestor dos Reis va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 221 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Nicola Ferracuti del Perdedores ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Aníbal Serrão de Perdedores va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): En Krzysztof Laszczykowski, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

A.S. Balù Calcio 2015

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 15 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Dan-Erik Eriksson va ridiculitzar a en Mariusz Dziekan amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Magí Viamonte de Balú va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.