Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345251

Amistoso (Int., RC) 731345251 Información oficial sobre el partido 731345251 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

KhorneX9 Alineación oficial del equipo 'KhorneX9' en el partido 1 - 4 Eintracht Celle Alineación oficial del equipo 'Eintracht Celle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KhorneX9 Alineación oficial del equipo 'KhorneX9' en el partido 2 - 2 Eintracht Celle Alineación oficial del equipo 'Eintracht Celle' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
34,3 % 36,4 % 29,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KhorneX9

Goles Goles

  • 185 Minuto 7 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Eintracht. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Miguel Romero Pérez la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Khorne es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 0 arribava al minut 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Passaven 31 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en César Herados va rematar alt.
  • 219 Minuto 86 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Manolo Carrazzoni va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Pablo Novoa, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Eintracht Celle

Goles Goles

  • 161 Minuto 70 (Gol por el centro): Eintracht van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 70, quan Hieronymus Eibisberger va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 115 Minuto 87 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 87 minuts de joc, Paavo Turunen, corrent com un esperitat, superà primer Noel Vitan per velocitat, i després el porter posant el 1 - 2 al panell. Mare de Déu, quina gambada!
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 88 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Eintracht. A fi d'aconseguir el 1 - 3, van tocar-la en curt per tal que Landuin Welkenraedt xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 138 Minuto 89 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Yannick van Duren va anar directament als peus de Matthias Kletzka que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 24 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Eintracht a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Matthias Kletzka va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 262 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Eintracht va estar a punt d'empatar al 26 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Amnon Kamenev que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Emidio Gallori va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50 Eberhard Wardenburg va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Silverio Morandini va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Elías Eyjólfsson de Eintracht la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.