Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731345066

Amistoso (Int., RC) 731345066 Información oficial sobre el partido 731345066 en Hattrick

15.05.2024 22:15:00

Grimbie juniors Alineación oficial del equipo 'Grimbie juniors' en el partido 2 - 4 HSV Hearts Alineación oficial del equipo 'HSV Hearts' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Grimbie juniors Alineación oficial del equipo 'Grimbie juniors' en el partido 1 - 7 HSV Hearts Alineación oficial del equipo 'HSV Hearts' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,6 % 0,1 % 99,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Grimbie juniors

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Miles Yorke sempre és una garantia. Al minut 25, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Patrick Braithwaite marcar el 1 - 0 per al Grimbie.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Kenroy Skeeter va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Grimbie va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Diel Bello va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jari Torppa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Stephen Cozier de Grimbie es va guanyar la targeta groga merescudament.

HSV Hearts

Goles Goles

  • 153 Minuto 79 (Gol por la derecha): Jambos van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 79 quan Pierre Lefèvre sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Tarık Sağar, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 2 - 2 al minut 82.
  • 171 Minuto 83 (Gol por el centro): Amb 83 minuts jugats, Manuel Franco Sousa Pereira de Jambos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 87 de partit va donar a Jambos l'avantatge per 2 - 4. Pierre Lefèvre en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Reto Schnack va enviar un xut des de 40 metres al minut 22, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Pierre Lefèvre quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 252 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Jambos va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 77 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pierre Lefèvre de Jambos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89 de partit, Pierre Lefèvre de Jambos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.