Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731344842

Amistoso (Int., RC) 731344842 Información oficial sobre el partido 731344842 en Hattrick

15.05.2024 18:55:00

FC-Folly Alineación oficial del equipo 'FC-Folly' en el partido 4 - 6 U.E. Anacoreta Alineación oficial del equipo 'U.E. Anacoreta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC-Folly Alineación oficial del equipo 'FC-Folly' en el partido 2 - 0 U.E. Anacoreta Alineación oficial del equipo 'U.E. Anacoreta' en el partido
Tiene suerte 2.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC-Folly

Goles Goles

  • 120 Minuto 25 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 25, indicava inequívocament que en Jorge Endara va saber trobar la xarxa rival. FC-Folly desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 114 Minuto 90 (Gol de penalti): Al minut 90, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Jorge Endara no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El FC-Folly ho intentava per la dreta per mitjà de Boris Vanomo, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 223 Minuto 112 (Ocasión por la derecha): Al minut 112 es va veure una gran oportunitat per a FC-Folly per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dagobert Barry, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Amandja Trah de FC-Folly va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Seydou Gbahou va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de FC-Folly Nestor Titihon, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Patrik Decapmaker. El marcador continuava 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Cesare Poloni va xutar fora per a FC-Folly, el marcador es va quedar igual: 3 - 4, ja es veia a venir!
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): Jorge Endara de FC-Folly va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Patrik Decapmaker s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 4 - 5.

U.E. Anacoreta

Goles Goles

  • 142 Minuto 57 (Gol de contra por la izquierda): José Gabriel Calderón va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 1 - 1 per a Anacoreta.
  • 140 Minuto 66 (Gol de contra de falta): El porter de Anacoreta va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ngor Malou va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 113 (Ocasión de contra por la derecha): Bill Henderson va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Anacoreta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ngor Malou.
  • 510 Minuto 116 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Bill Henderson de Anacoreta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Anacoreta Ngor Malou no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Cesare Poloni es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 3 - 3.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Raúl Huaiquilaf de Anacoreta, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Cesare Poloni en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 4.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): En Bill Henderson anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Anacoreta.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Anacoreta, Patrik Decapmaker, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 4 - 6 al marcador.