Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731344565

Amistoso (Int.) 731344565 Información oficial sobre el partido 731344565 en Hattrick

15.05.2024 10:45:00

Dynamo Zollbrück Alineación oficial del equipo 'Dynamo Zollbrück' en el partido 0 - 3 Porkham Unido Alineación oficial del equipo 'Porkham Unido' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Dynamo Zollbrück Alineación oficial del equipo 'Dynamo Zollbrück' en el partido 3 - 1 Porkham Unido Alineación oficial del equipo 'Porkham Unido' en el partido
Tiene bastante mala suerte 2.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,7 % 0,1 % 3,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Zollbrück

Ocasiones Ocasiones

  • 200 Minuto 54 (Ocasión de falta): L'equip local va disposar d'una falta propera a la porteria al minut 54. Els aficionats ja es fregaven les mans, però en Bep Huizer la va tirar tan alta que va semblar un xut a pals.

Porkham Unido

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Passats 16 minuts de partit, Porkham es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Miguel Nadal es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Barreña del Rincón de Porkham va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Gaitán Cabiedes que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 115 Minuto 71 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 71 minuts, Anaba Rouan va superar per velocitat Gilbert Bebeto per posar el 0 - 3 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Luboš Štoček després de 51 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Gianluca Carlo Spaziani va poder desviar-lo a córner.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Porkham van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Barreña del Rincón va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.