Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731343979

Amistoso 731343979 Información oficial sobre el partido 731343979 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 2 - 0 Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Internazzionale Alineación oficial del equipo 'Internazzionale' en el partido 2 - 0 Club Atlético Gaditano Alineación oficial del equipo 'Club Atlético Gaditano' en el partido
Tiene un resultado normal 2.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Internazzionale

Goles Goles

  • 116 Minuto 11 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Martí Oltra sempre és una garantia. Al minut 11, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jorge Ardiles marcar el 1 - 0 per al Internazzionale.
  • 133 Minuto 20 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Internazzionale va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Quinto Losada des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 18 quan Al·lodi Pons de Internazzionale gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Ernesto Normandia al minut 31 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Al·lodi Pons va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Al minut 33, Krasimir Dikov gairebé va marcar per a Internazzionale des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): En Quinto Losada, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 235 Minuto 69 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Jorge Ardiles va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Krasimir Dikov va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Passaven 74 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Manolo Cumbis va rematar alt.
  • 236 Minuto 79 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Juan Cruz Gamboa haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Internazzionale al minut 79.
  • 231 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Leif Köbberling, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Internazzionale ho intentava per la dreta per mitjà de Al·lodi Pons, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Al·lodi Pons es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Club Atlético Gaditano

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joan Ubach de Atlético va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.