Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731343785

Amistoso 731343785 Información oficial sobre el partido 731343785 en Hattrick

14.05.2024 21:00:00

Huyton AFC Alineación oficial del equipo 'Huyton AFC' en el partido 1 - 4 Rebelious City Alineación oficial del equipo 'Rebelious City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Huyton AFC Alineación oficial del equipo 'Huyton AFC' en el partido 2 - 3 Rebelious City Alineación oficial del equipo 'Rebelious City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,3 % 12,9 % 62,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Huyton AFC

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): En Andy Joyner entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al HUY, un peu providencial d'en Rick Westlake va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): HUY va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Richard Minnerup en un 1 contra 1 amb el porter Renato Pietro Fortarezza, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Dionisio Chacana va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Pere Francesc Pous no va ser aprofitada per en Richard Minnerup que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 202 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan Rick Westlake des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Rebelious City

Goles Goles

  • 171 Minuto 15 (Gol por el centro): En Don Wilson donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 15 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 173 Minuto 24 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 24, quan Fabricio De Meza va posar els visitants Rebelious per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 182 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Fredrik Carlsson, que va ser qui va marcar 1 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 143 Minuto 74 (Gol de contra por la derecha): Alec Phan va marcar al minut 74 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): En Bert-Inge Tilland va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 282 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): David 'Kingi' Kirschner va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 47, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Al minut 52, el Rebelious va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Fredrik Carlsson s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 91 (Ocasión por la derecha): Fredrik Carlsson de Rebelious va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 91 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.