Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731343489

Amistoso 731343489 Información oficial sobre el partido 731343489 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Sporting de Langreo Alineación oficial del equipo 'Sporting de Langreo' en el partido 1 - 2 F. C. JSonBlack Alineación oficial del equipo 'F. C. JSonBlack' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Sporting de Langreo Alineación oficial del equipo 'Sporting de Langreo' en el partido 0 - 2 F. C. JSonBlack Alineación oficial del equipo 'F. C. JSonBlack' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,1 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting de Langreo

Goles Goles

  • 102 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Sporting va reduir el marcador al minut 71 a 1 - 2 quan Jesús Plaza va rematar una centrada des de l'esquerra amb una mitja tisora que va fer aixecar el públic dels seients.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Sporting, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Hipólito Ameneiro va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 200 Minuto 68 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 68 amb una falta ben llançada per en Eneko Sorabilla, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Sporting van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Manolo Mosteiro va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Uhaitz Eltzaburu de Sporting la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

F. C. JSonBlack

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 19, Felisberto de Almeida va pentinar un córner cap al segon pal que Jean-Marc de Borst va rematar a gol completament sol, marcant així el 0 - 1.
  • 183 Minuto 32 (Gol por la derecha): Al minut 32, JSonBlack va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Armin Holzer, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Armin Holzer, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 11 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): JSonBlack quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Guillermo Martínez Santa va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 282 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27 Rodrigo Pellicer va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jean-Marc de Borst, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 53 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Secundino Camacho. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69 de partit, Mike Knez va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Armin Holzer quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Rodrigo Pellicer, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jean-Marc de Borst es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.