Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731343120

Amistoso 731343120 Información oficial sobre el partido 731343120 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 4 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
dinamo de mi bici Alineación oficial del equipo 'dinamo de mi bici' en el partido 5 - 1 Sporting de Limon Alineación oficial del equipo 'Sporting de Limon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

dinamo de mi bici

Goles Goles

  • 113 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els jugadors del dinamo amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 43, deixant Gailo Elorio en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, Borna Sulen, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. dinamo es posava per davant!
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): Amb 61 minuts jugats, en Gailo Elorio va augmentar l'avantatge de dinamo a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 89 (Gol por la derecha): Eneko Ajuriaetxabarria va incrementar l'avantatge de dinamo amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Gailo Elorio del dinamo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): dinamo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 26, quan Eneko Ajuriaetxabarria va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): dinamo va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 42 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Borna Sulen ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): En Gailo Elorio, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gailo Elorio de dinamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eneko Ajuriaetxabarria es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Sporting de Limon

Goles Goles

  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 43, en Nakor Aldaregia del Sporting va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Manuel Igarzábal que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El Sporting creava perill des de la dreta al minut 54, però en Arent Stjärngren, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Nakor Aldaregia desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Teo Rubio Gómez quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.