Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731342467

Amistoso 731342467 Información oficial sobre el partido 731342467 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Nugallaos FC Alineación oficial del equipo 'Nugallaos FC' en el partido 3 - 2 CD Murga Alineación oficial del equipo 'CD Murga' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Nugallaos FC Alineación oficial del equipo 'Nugallaos FC' en el partido 1 - 2 CD Murga Alineación oficial del equipo 'CD Murga' en el partido
Tiene suerte 1.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
25,2 % 16,0 % 58,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Nugallaos FC

Goles Goles

  • 121 Minuto 13 (Gol por el centro): Nugallaos va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 13 Toma Tzenov va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Aiman Ursprunger de Nugallaos aconseguir un gol al minut 27 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 185 Minuto 79 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Nugallaos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Aiman Ursprunger va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 3 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 18 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 18 en Aiman Ursprunger ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Jaime Narbona el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 231 Minuto 20 (Ocasión por el centro): En Aiman Ursprunger, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 216 Minuto 48 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Jaime Narbona va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Aiman Ursprunger, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Aiman Ursprunger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 57, però una magnífica aturada de Bogdan Flostoiu va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 237 Minuto 72 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Rafael Treviño no va ser aprofitada per en Jaime Narbona que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Domingos Judite de Nugallaos es va guanyar la targeta groga merescudament.

CD Murga

Goles Goles

  • 141 Minuto 21 (Gol de contra por el centro): Nathaniel Hollis va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Murga, al minut 21. El marcador va canviar a 1 - 1.
  • 151 Minuto 89 (Gol por el centro): Murga van mostrar una bona compenetració quan al minut 89 van reduir diferències a 3 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Simón Lopez Soria va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Raúl Ranera, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Florent Benech no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 242 Minuto 27 (Ocasión de contra por la izquierda): Murga van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 27, però el xut de Noël Conroy des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 263 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Joaquín Navarrete va encarar al porter al 49, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En Matthieu Marandon al minut 73 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.