Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731341661

Amistoso (RC) 731341661 Información oficial sobre el partido 731341661 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 4 - 1 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tobaretax Underground Alineación oficial del equipo 'Tobaretax Underground' en el partido 2 - 0 Yoshi CF Alineación oficial del equipo 'Yoshi CF' en el partido
Tiene suerte 2.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tobaretax Underground

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Antoni Szymiczek va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Underground.
  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Underground contenien la respiració mentre en Amilcare Bria s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Underground pel centre va donar un gran resultat: el gol de Tomas Erkelenz va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 132 Minuto 90 (Gol por la izquierda): Al minut 90, Underground va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Amilcare Bria, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Underground va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Amilcare Bria ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 289 Minuto 27 (Ocasión evento especial): Antoni Szymiczek va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 27, però no s'esperava que en Aleix Chelet, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 221 Minuto 34 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Emili Palomino va estar a punt d'avançar els locals al minut 34 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 es va veure una gran oportunitat per a Underground per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Tomas Erkelenz, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74, Petri Ståhl gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Javier Villasinda va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Carlos Sánchez González va estar a punt de sentenciar el partit al minut 81, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 215 Minuto 90 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Petri Ståhl va superar els defenses rivals per velocitat al minut 90 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Yoshi CF

Goles Goles

  • 118 Minuto 29 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 29, el Yoshi va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Najib Chamkouri, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Adrián Villamandos per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 78, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mykhailo Sergienko de Yoshi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.