Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731341023

Amistoso (Int., RC) 731341023 Información oficial sobre el partido 731341023 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Z.Kenpachi Alineación oficial del equipo 'Z.Kenpachi' en el partido 1 - 3 TAKOYH Alineación oficial del equipo 'TAKOYH' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Z.Kenpachi Alineación oficial del equipo 'Z.Kenpachi' en el partido 0 - 2 TAKOYH Alineación oficial del equipo 'TAKOYH' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Z.Kenpachi

Goles Goles

  • 140 Minuto 41 (Gol de contra de falta): El porter de Z.Kenpachi va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, David Moreno Ruiz va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Fernández Bautista va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 83 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Gabriel Orellana Toro va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 83 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, David Moreno Ruiz de Z.Kenpachi es va guanyar la targeta groga merescudament.

TAKOYH

Goles Goles

  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): En Alexandre Duvigneau va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Arsalan Rahgozar la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Z.Kenpachi. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Garbis Sahakyan la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del TAKOYH es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 1 - 2 arribava al minut 78.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Arsalan Rahgozar de TAKOYH va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 87. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 29 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Souvick Sharma es va comportar com un juvenil al minut 29 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, un refús desafortunat de Rio Gilmurray, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Arsalan Rahgozar no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Rubens Cogorno va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 262 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44 Francisco Aroca va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rio Gilmurray va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 86 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de TAKOYH va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Garbis Sahakyan va sortir per sobre el travesser.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Arsalan Rahgozar va entorpir al marcador d'en Daniele Nozzetti per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Benito Villapún de TAKOYH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.