Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731340897

Amistoso (Int., RC) 731340897 Información oficial sobre el partido 731340897 en Hattrick

15.05.2024 10:50:00

tokehsv Alineación oficial del equipo 'tokehsv' en el partido 2 - 3 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
tokehsv Alineación oficial del equipo 'tokehsv' en el partido 1 - 4 Boquerones FC Alineación oficial del equipo 'Boquerones FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tokehsv

Goles Goles

  • 123 Minuto 4 (Gol por la derecha): Corria el minut 4 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Daniele Lendini, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Després de 25 minuts de partit, Kasrot Vilakazi igualava per tokehsv en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Boquerones FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 19 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Boquerones al minut 19. Erik Korcsok va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1
  • 174 Minuto 22 (Gol de penalti): Erik Korcsok va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 22 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Boquerones va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Erik Korcsok va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 10 (Ocasión por el centro): Rafa Lanuza Entenza quasi aconsegueix empatar per Boquerones al minut 10, però Marco Bazzani va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16 Joan Gabriel Canyellas va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Marco Bazzani va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Erik Korcsok va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 62, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Marco Bazzani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68 de partit, Joan Gabriel Canyellas va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Marcos Gómez de Villamayor va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 90. En Joan Gabriel Canyellas va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ignacio Camariñas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 59, Erik Korcsok de Boquerones va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.