Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731340586

Amistoso (Int., RC) 731340586 Información oficial sobre el partido 731340586 en Hattrick

14.05.2024 20:25:00

Viikinmäen Pallo Alineación oficial del equipo 'Viikinmäen Pallo' en el partido 2 - 4 Alien Mahia Alineación oficial del equipo 'Alien Mahia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Viikinmäen Pallo Alineación oficial del equipo 'Viikinmäen Pallo' en el partido 1 - 5 Alien Mahia Alineación oficial del equipo 'Alien Mahia' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,3 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Viikinmäen Pallo

Goles Goles

  • 142 Minuto 23 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Henri Juvonen de VP va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 111 Minuto 44 (Gol por el centro): Passat el minut 44 de joc, Henri Juvonen facilitava les coses al VP amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 41 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sammie Johns va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 41 de joc.
  • 242 Minuto 53 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 53 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Henri Juvonen, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jannu Kääntö de VP la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomi Pälvimäki.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Tomi Pälvimäki de VP es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 44.
  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henri Juvonen de VP es va emportar una amonestació al minut 58 per provocar un rival.

Alien Mahia

Goles Goles

  • 141 Minuto 4 (Gol de contra por el centro): George Whitehead va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Alien, al minut 4. El marcador va canviar a 0 - 1.
  • 173 Minuto 36 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 36, quan Callum Gillett va posar els visitants Alien per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 174 Minuto 69 (Gol de penalti): Alien va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Ratnesh Sen va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 183 Minuto 82 (Gol por la derecha): Nico Noreilde va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Ratnesh Sen es va quedar sol davant del porter, al minut 22. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 270 Minuto 52 (Ocasión de falta): El Alien va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 52 amb un llançament de falta perillós. En Ratnesh Sen però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 271 Minuto 56 (Ocasión por el centro): Alien va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 56, quan Nico Noreilde va quedar-se sol davant el porter Ulf Tran, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Es duien 60 minuts de partit jugats quan Callum Gillett va estar a punt de posar per davant a Alien amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Ulf Tran va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nico Noreilde de Alien amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Ratnesh Sen de Alien va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.