Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731340512

Amistoso (Int., RC) 731340512 Información oficial sobre el partido 731340512 en Hattrick

16.05.2024 03:00:00

La Gallardeta del Gully Alineación oficial del equipo 'La Gallardeta del Gully' en el partido 7 - 1 Bengals United F.C Alineación oficial del equipo 'Bengals United F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Gallardeta del Gully Alineación oficial del equipo 'La Gallardeta del Gully' en el partido 4 - 0 Bengals United F.C Alineación oficial del equipo 'Bengals United F.C' en el partido
Tiene bastante suerte 3.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gallardeta del Gully

Goles Goles

  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Gully, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Matías Gemignani per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 36 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gully va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Anteri Vahteristo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 133 Minuto 37 (Gol por la derecha): Gully va aconseguir el 3 - 0 quan Ivo Gabriel Narvaez va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 138 Minuto 74 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Anteri Vahteristo arribés a peus de Matías Gemignani, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Gully el 4 - 1.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): Un penal força dubtós va permetre marcar gol a Gully i així augmentar el marcador a 5 - 1 als 78 minuts de joc. Mentre en Paolo Perez García el celebrava amb els seus companys, els rivals protestaven enèrgicament la decisió del col·legiat.
  • 133 Minuto 85 (Gol por la derecha): Matías Gemignani va incrementar l'avantatge de Gully amb el 6 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 137 Minuto 87 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 87 en Moswen Mandela va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Walter Eduardo Urreta Vizcaya podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 7 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Tobias Lechner va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gully.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El jugador local Moswen Mandela per poc que no incrementa el marcador al minut 39. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Alfredo Casamassima va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Ivo Gabriel Narvaez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): En Matías Gemignani es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Bengals United F.C

Goles Goles

  • 151 Minuto 73 (Gol por el centro): BUFC van mostrar una bona compenetració quan al minut 73 van reduir diferències a 3 - 1 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Conrad Rajalingam va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Paul Dupont de BUFC es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.