Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731340201

Amistoso (Int.) 731340201 Información oficial sobre el partido 731340201 en Hattrick

15.05.2024 12:30:00

Queiroal FC Alineación oficial del equipo 'Queiroal FC' en el partido 0 - 0 FC Mwepu Ilunga Memorial Alineación oficial del equipo 'FC Mwepu Ilunga Memorial' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Queiroal FC Alineación oficial del equipo 'Queiroal FC' en el partido 2 - 1 FC Mwepu Ilunga Memorial Alineación oficial del equipo 'FC Mwepu Ilunga Memorial' en el partido
Tiene mala suerte 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,7 % 1,0 % 12,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Queiroal FC

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 30 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Memorial. La jugada d'estratègia del Queiroal per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Tayib Darri va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 215 Minuto 31 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Heng Em va superar els defenses rivals per velocitat al minut 31 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81, Jesús Jiménez Sallas arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

FC Mwepu Ilunga Memorial

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre Mbeleke va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 236 Minuto 51 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Piersandro Pellizzari no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Timos Tsiompanakis estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 76, quan en Placide Biswese va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Elvis Salanga de Memorial va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.