Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339957

Amistoso (Int., RC) 731339957 Información oficial sobre el partido 731339957 en Hattrick

15.05.2024 09:30:00

The Strongest. Alineación oficial del equipo 'The Strongest.' en el partido 0 - 5 Aceite de hígado de bacalao Alineación oficial del equipo 'Aceite de hígado de bacalao' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
The Strongest. Alineación oficial del equipo 'The Strongest.' en el partido 0 - 7 Aceite de hígado de bacalao Alineación oficial del equipo 'Aceite de hígado de bacalao' en el partido
Tiene un resultado normal 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Strongest.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 41 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Strongest. Philipp Lang quasi marca al minut 41 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Hans Lauer l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.

Aceite de hígado de bacalao

Goles Goles

  • 172 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Passats 12 minuts de partit, ACEITE es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Luis Fernando Fernández Cueto es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 181 Minuto 29 (Gol por el centro): Nil Truñó va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 29, i va fer pujar el 0 - 2 per a ACEITE.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Stéphane Besnard de ACEITE va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Al minut 44, Tobias Torgau va augmentar l'avantatge de ACEITE a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 71 (Gol de penalti): ACEITE va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 5, quan Javier Gerardina va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Jean-Luc Kibundila va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 26, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 282 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Al minut 57 Sebastian Hofmann va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de John Romero, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Luis Fernando Fernández Cueto es va quedar sol davant del porter, al minut 72. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Stéphane Besnard, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 73 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. ACEITE va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, el ACEITE va estar a prop d'augmentar el marcador després que en John Romero s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.