Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339937

Amistoso (Int., RC) 731339937 Información oficial sobre el partido 731339937 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

Atlético López Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético López Salinas' en el partido 1 - 2 Preston Pauper Alineación oficial del equipo 'Preston Pauper' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético López Salinas Alineación oficial del equipo 'Atlético López Salinas' en el partido 1 - 1 Preston Pauper Alineación oficial del equipo 'Preston Pauper' en el partido
Tiene un resultado normal 1.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,4 % 8,3 % 22,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético López Salinas

Goles Goles

  • 103 Minuto 87 (Gol por la derecha): Els seguidors del ATLS van tornar a saltar d'alegria al minut 87. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Jorge Carnicer que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 14 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ATLS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcel Juan Caballero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 203 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Peter Häuser i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ATLS, però el xut de Eugenio Fritsch va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Carlos Ozores va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pràxedes Aranyó es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Preston Pauper

Goles Goles

  • 135 Minuto 19 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Daweh Tucker va marcar el 0 - 1 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 180 Minuto 33 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Daweh Tucker de Preston va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 2 per als visitants al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 13 (Ocasión de falta): Una falta en una zona molt perillosa hauria pogut donar l'avantatge a Preston al minut 13, però el xut de Daweh Tucker va topar amb la tanca defensiva.
  • 281 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Gürol Chotard va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Colas Rey quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Massimo Pico, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daweh Tucker de Preston amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.