Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339919

Amistoso (Int., RC) 731339919 Información oficial sobre el partido 731339919 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

ASTVRICA Alineación oficial del equipo 'ASTVRICA' en el partido 2 - 4 Ecatonchiria FC Alineación oficial del equipo 'Ecatonchiria FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
ASTVRICA Alineación oficial del equipo 'ASTVRICA' en el partido 3 - 0 Ecatonchiria FC Alineación oficial del equipo 'Ecatonchiria FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASTVRICA

Goles Goles

  • 122 Minuto 7 (Gol por la izquierda): ASTVRICA, atacant per l'esquerra al minut 7, va aprofitar el magnífic llançament de Kushedya Aldebaran per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 106 Minuto 54 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 54 i semblava que ASTVRICA desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Raúl Velasco Aragón va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 2 gols per als locals i 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Al minut 13, Dani Guasch gairebé va marcar per a ASTVRICA des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): ASTVRICA enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 202 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Al 63, Pedro Rafael Ibiaga hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Floriano Briotti. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 魏 (Wei) 泽成 (Zecheng) de ASTVRICA es va emportar una amonestació al minut 16 per provocar un rival.

Ecatonchiria FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 26 (Gol por la derecha): El jugador visitant Claudio Vellutini va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 26 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): Jongilanga Ntsele va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Ecatons, Silvério Azevedo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 2.
  • 182 Minuto 47 (Gol por la izquierda): Al minut 47, els visitants es van col·locar 1 - 3 per sobre quan Jongilanga Ntsele va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 141 Minuto 62 (Gol de contra por el centro): Jongilanga Ntsele va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Ecatons, al minut 62. El marcador va canviar a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ecatons va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 34, però en Ahmed Ikram va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Goretetse Mosupukwa de Ecatons va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 35 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 70, Claudio Vellutini de Ecatons va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.