Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339757

Amistoso (Int., RC) 731339757 Información oficial sobre el partido 731339757 en Hattrick

15.05.2024 12:25:00

C.D. MORE-CANOAS Alineación oficial del equipo 'C.D. MORE-CANOAS' en el partido 3 - 5 Alluminium FC Alineación oficial del equipo 'Alluminium FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
C.D. MORE-CANOAS Alineación oficial del equipo 'C.D. MORE-CANOAS' en el partido 2 - 6 Alluminium FC Alineación oficial del equipo 'Alluminium FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.22Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,4 % 1,3 % 85,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. MORE-CANOAS

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Isidro Tajes s'emportà una gran ovació del públic local al minut 13, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 101 Minuto 80 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jorge Vellosillo, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 2 - 3 per a MORE.
  • 185 Minuto 88 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 88 minuts, el tirador de faltes del MORE va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Sandoa Guerau, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 3 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 62 (Ocasión por el centro): MORE enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Alluminium FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Al minut 6 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Alluminium prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Oktawian Chytry.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Iker Álvarez Collado quedar desmarcat i marcar per a Alluminium al minut 27. El marcador es va posar aleshores 1 - 2 pels visitants.
  • 182 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Graciliano Ribeiro va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 180 Minuto 83 (Gol de falta): Al minut 83, una falta xutada per Ewen Souvignet va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 2 - 4 per a Alluminium. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, un xut de Joel Drane des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 3 - 5 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Valentas Vodopjanovas va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 18, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Santiago Riera va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 208 Minuto 60 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Graciliano Ribeiro va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Oktawian Chytry aquest no va estar a l'altura.
  • 219 Minuto 78 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): Ralph Mellon va fer una gran rematada de cap després d'un llançament de córner d'en Ewen Souvignet, però l'estirada del porter va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dante Roso de Alluminium la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Drane.