Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339723

Amistoso (Int.) 731339723 Información oficial sobre el partido 731339723 en Hattrick

15.05.2024 09:45:00

Gyepmasters Alineación oficial del equipo 'Gyepmasters' en el partido 5 - 1 Los Inmortales Alineación oficial del equipo 'Los Inmortales' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Gyepmasters Alineación oficial del equipo 'Gyepmasters' en el partido 5 - 1 Los Inmortales Alineación oficial del equipo 'Los Inmortales' en el partido
Tiene un resultado normal 4.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gyepmasters

Goles Goles

  • 111 Minuto 16 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 16, Erling Klein de Gyepmasters empatava el partit: 1 - 1.
  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): Al minut 18 els aficionats van embogir quan en Pouya Dinmohammadi va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Gyepmasters.
  • 131 Minuto 27 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Gyepmasters pel centre va donar un gran resultat: el gol de André Haumont va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Gyepmasters va trobar una esquerda a la defensa rival quan en André Haumont va poder fer el 4 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 63 (Gol de penalti): Als 63 minuts de joc, els nois de Gyepmasters van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Jaroslav Škopík augmentant l'avantatge per als locals: 5 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jef Wille de Gyepmasters la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Los Inmortales

Goles Goles

  • 173 Minuto 8 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Diego Nicolosi va poder marcar tot sol el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Inmortales va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 65, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Mincho 'Mollejas' Konstantinov.
  • 252 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Inmortales va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 89 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.