Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339483

Amistoso (Int., RC) 731339483 Información oficial sobre el partido 731339483 en Hattrick

15.05.2024 13:00:00

fc ducati Alineación oficial del equipo 'fc ducati' en el partido 1 - 3 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
fc ducati Alineación oficial del equipo 'fc ducati' en el partido 0 - 1 ros'rock'n'roll Alineación oficial del equipo 'ros'rock'n'roll' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,7 % 0,5 % 90,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

fc ducati

Goles Goles

  • 103 Minuto 57 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de ducati per la dreta va donar com a resultat un gol de Kyanu Mailleux al minut 57 que reduïa la distància a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): ducati va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Lothar Hulsmans va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 202 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Al 78, Lothar Hulsmans hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Paolo D'Amato. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 203 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Paolo D'Amato i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a ducati, però el xut de Kyanu Mailleux va sortir bastant desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Maarten Vanmeldert de ducati amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

ros'rock'n'roll

Goles Goles

  • 174 Minuto 14 (Gol de penalti): Al minut 14 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Guifré López va llençar el penal ras arran de pal.
  • 116 Minuto 35 (Gol evento especial rápido + pase): Francisco Bagazgoitia va demostrar la seva velocitat punta un altre cop i, després de deixar dos defenses enrere, va donar una assistència de gol a Guifré López, que no va fallar i va marcar el 0 - 2.
  • 183 Minuto 52 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 52, rosrocknroll va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Francisco Bagazgoitia.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): rosrocknroll va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Badis Chiheb va quedar-se sol davant el porter Damián Aguilera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 283 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Markel Itxasogoiena al minut 19, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): En Marcos López va provar sort des de 30 metres però el porter va desviar la pilota a córner.