Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339047

Amistoso (Int.) 731339047 Información oficial sobre el partido 731339047 en Hattrick

15.05.2024 08:30:00

FC SilverFox Alineación oficial del equipo 'FC SilverFox' en el partido 0 - 3 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC SilverFox Alineación oficial del equipo 'FC SilverFox' en el partido 2 - 1 Enigma Traders Alineación oficial del equipo 'Enigma Traders' en el partido
Tiene mala suerte 1.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.56Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,4 % 0,3 % 7,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC SilverFox

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 21 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Roman Genin no va ser aprofitada per en Alexander Shubko que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 211 Minuto 32 (Ocasión por el centro): SilverFox enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 68 (Ocasión por el centro): Al minut 68, Pavel Milushov va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): SilverFox va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 79 que Roham Koushki no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Jacek Ponitka de SilverFox va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Enigma Traders

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Gabino Trillo quedar desmarcat i marcar per a Traders al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 105 Minuto 48 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 48, 杜 (Du) 健鸣 (Jianming) va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Marlon Thoreau, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 0 - 2.
  • 143 Minuto 80 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Traders eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 80, Reinhart Schiefner va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, un refús desafortunat de Gordey Panev, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Manuel Ruiz Carrillo no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 283 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Traders quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Marlon Thoreau va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Gabino Trillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Traders van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pedro Duarte va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabino Trillo de Traders va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.