Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731339015

Amistoso (Int., RC) 731339015 Información oficial sobre el partido 731339015 en Hattrick

14.05.2024 18:25:00

KNORRE F.C. Alineación oficial del equipo 'KNORRE F.C.' en el partido 1 - 0 Doon United Alineación oficial del equipo 'Doon United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KNORRE F.C. Alineación oficial del equipo 'KNORRE F.C.' en el partido 2 - 0 Doon United Alineación oficial del equipo 'Doon United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KNORRE F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 78 (Gol por la izquierda): KNORRE prenia la batuta de l'encontre al minut 78, quan en Jaume Mocholí va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 34 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Oscar Eisenhütten va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 34, i va passar la pilota a Arturo Rebellato, però aquest no va encertar a marcar.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Jaume Mocholí va estar a punt d'avançar els locals al minut 48 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): En Yannic Biersdorf va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KNORRE se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): KNORRE va estar a punt de posar-se per davant al minut 69 però Oscar Eisenhütten va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): En Oscar Eisenhütten, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 15, Lutz Herberger de KNORRE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Doon United

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Raphael St.John va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fiachra Doherty de United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Raphael St.John de United es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 512 Minuto 89 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Fiachra Doherty va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.