Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338546

Amistoso (Int.) 731338546 Información oficial sobre el partido 731338546 en Hattrick

15.05.2024 11:50:00

Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido 3 - 2 Guided by Voices Alineación oficial del equipo 'Guided by Voices' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atleti BDG Senegal Alineación oficial del equipo 'Atleti BDG Senegal' en el partido 3 - 1 Guided by Voices Alineación oficial del equipo 'Guided by Voices' en el partido
Tiene un resultado normal 2.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
84,5 % 1,5 % 14,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atleti BDG Senegal

Goles Goles

  • 111 Minuto 29 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Bartłomiej Dzienis va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Atleti Sen empatava el partit, 1 a 1, al minut 29.
  • 141 Minuto 40 (Gol de contra por el centro): Hussein Gakou va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Atleti Sen, al minut 40. El marcador va canviar a 2 - 1.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 73, indicava inequívocament que en Thierno Daff va saber trobar la xarxa rival. Atleti Sen desfeia l'equilibri: 3 a 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tayfur Karaca va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Gartzea Gorrotxategi va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 33 per blocar una centrada d'en Teemu Ratas va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Atleti Sen.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jędrzej Tyloch de Atleti Sen es va emportar una amonestació al minut 44 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 79 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jędrzej Tyloch de Atleti Sen va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Guided by Voices

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, el Guided va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Sorin Ispas, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 1.
  • 162 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Jacinto Gil va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 44.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 35 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Jacinto Gil es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 35, però el porter va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Kevin Valdés va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 262 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Al minut 82 Prospèr Espuñes va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Didi Blankhart va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en David Harnisch quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 89 (Ocasión por el centro): En Pep Cassoly al minut 89 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 78, Pep Cassoly de Guided va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.