Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338504

Amistoso (Int., RC) 731338504 Información oficial sobre el partido 731338504 en Hattrick

14.05.2024 19:20:00

Forza Toro !!! Alineación oficial del equipo 'Forza Toro !!!' en el partido 1 - 2 Rogues United Alineación oficial del equipo 'Rogues United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Forza Toro !!! Alineación oficial del equipo 'Forza Toro !!!' en el partido 2 - 3 Rogues United Alineación oficial del equipo 'Rogues United' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,9 % 2,2 % 81,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Forza Toro !!!

Goles Goles

  • 123 Minuto 18 (Gol por la derecha): Passats 18 minuts, Eustachy Tas, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Forza es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 7 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Eustachy Tas va ser clau en la jugada d'atac de Forza al minut 7, quan ell mateix va fer una passada brutal a Paolo La Porta, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Valter Capecchi va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Forza se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Forza enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!

Rogues United

Goles Goles

  • 163 Minuto 21 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 21 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Eino Linno.
  • 171 Minuto 66 (Gol por el centro): Rogues agafava avantatge al minut 66 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Ricardo Pernias amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Al minut 17, un refús desafortunat de Antonio Gerardo Losi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eino Linno no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Es duien 50 minuts de partit jugats quan Eino Linno va estar a punt de posar per davant a Rogues amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Gerardo Losi va impedir un gol cantat.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Vlastimil Zedníček va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vlastimil Zedníček de Rogues es va emportar una amonestació al minut 6 per provocar un rival.