Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731338194

Amistoso (Int., RC) 731338194 Información oficial sobre el partido 731338194 en Hattrick

14.05.2024 19:40:00

Kaholo FC Alineación oficial del equipo 'Kaholo FC' en el partido 3 - 5 FC Edinburgh Alineación oficial del equipo 'FC Edinburgh' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Kaholo FC Alineación oficial del equipo 'Kaholo FC' en el partido 2 - 4 FC Edinburgh Alineación oficial del equipo 'FC Edinburgh' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,0 % 3,5 % 78,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kaholo FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 12 (Gol por el centro): Al minut 12, Lino César Muñóz va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 119 Minuto 37 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Noah Birnböck va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 2 al minut 37.
  • 102 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Mario Brinker de Kaholo va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 3 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): En Altino Ivo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42, Emídio Romão va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Noah Birnböck no s'ho podia creure.

FC Edinburgh

Goles Goles

  • 116 Minuto 10 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Alex Igho va acabar en una passada genial cap al jugador de Edinburgh Durk Child, que va marcar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Edinburgh van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Scott 'Free' Forrest va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 38 (Gol de penalti): Edinburgh va posar-se per davant 2 - 3 mitjançant un penal polèmic que Durk Child va transformar xutant amb força i sense dubtar.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Lame Neo de Edinburgh va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 2 - 4 al minut 40. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, Lame Neo va augmentar l'avantatge de Edinburgh a 3 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Sid Lindthorn va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 56, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.