Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337796

Amistoso (Int.) 731337796 Información oficial sobre el partido 731337796 en Hattrick

15.05.2024 14:00:00

Seltic FC Alineación oficial del equipo 'Seltic FC' en el partido 4 - 2 Streefcity Alineación oficial del equipo 'Streefcity' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Seltic FC Alineación oficial del equipo 'Seltic FC' en el partido 10 - 1 Streefcity Alineación oficial del equipo 'Streefcity' en el partido
Está más tieso que su rival 9.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Seltic FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Al minut 5, Lubomír Vařecha va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): Després de 24 minuts de partit, Rostislav Flaška igualava per Seltic en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 133 Minuto 83 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Seltic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Radim Prejza des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Andreas Darmer va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Seltic se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Seltic per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 50, quan Radim Prejza va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 220 Minuto 74 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 74 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Albin Czarnietzki-Weiss va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Radim Prejza de Seltic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Streefcity

Goles Goles

  • 171 Minuto 3 (Gol por el centro): En Sam van Tuijll donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 3 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 16, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Mieczysław Palczewski es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 125 Minuto 80 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Imeldo Vecino Capitán va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 80. 3-2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Streefcity va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Damián Černohorský va desviar el xut final de Tamás Béres després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 252 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Henny van Helmond la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Streefcity havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 289 Minuto 88 (Ocasión evento especial): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Bruno Bøgelund va fer una ràpida incursió per banda. Però es va quedar amb cara de tòtil quan en Ron d'Hoop el va superar en velocitat, pispant-li la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Imeldo Vecino Capitán de Streefcity es va guanyar la targeta groga merescudament.