Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337391

Amistoso 731337391 Información oficial sobre el partido 731337391 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Sporting Vigo Alineación oficial del equipo 'Sporting Vigo' en el partido 2 - 5 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sporting Vigo Alineación oficial del equipo 'Sporting Vigo' en el partido 1 - 6 algorta timbers Alineación oficial del equipo 'algorta timbers' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Vigo

Goles Goles

  • 103 Minuto 56 (Gol por la derecha): Passava el minut 56 del matx, quan l'atent Pedro Fonseca va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 3, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 135 Minuto 66 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Quan tothom esperava el centre a l'àrea, en Arménio Antunes Carvalho va xutar directament a porteria i va marcar el 2 - 4. L'experiència és un grau!

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): 翁 (Weng) 达民 (Damin) hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Grzegorz Tarnówka havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

algorta timbers

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): algorta agafava avantatge al minut 22 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Raúl Compta amb mestria.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Quim Turtós va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Floyd Jones va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de algorta, Quim Turtós, que va marcar, sense saber com, el 0 - 3.
  • 182 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 63 de partit va donar a algorta l'avantatge per 1 - 4. Bernhard Löffler en va ser l'anotador.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 74, algorta va augmentar el seu avantatge a 2 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raúl Compta.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 19 (Ocasión de falta): En Sergio de la Puerta va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 19. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 281 Minuto 36 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Rosli bin Safuan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de algorta a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Raúl Compta va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Rocky Willems quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Valeriy Ryabin, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Sergio de la Puerta va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Quim Turtós de algorta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.