Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337230

Amistoso 731337230 Información oficial sobre el partido 731337230 en Hattrick

15.05.2024 19:30:00

Babblarna Alineación oficial del equipo 'Babblarna' en el partido 6 - 0 Ac Elks United Alineación oficial del equipo 'Ac Elks United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Babblarna Alineación oficial del equipo 'Babblarna' en el partido 3 - 0 Ac Elks United Alineación oficial del equipo 'Ac Elks United' en el partido
Tiene bastante suerte 2.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Babblarna

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Babblarna contenien la respiració mentre en Hendrik Ritschard s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 132 Minuto 38 (Gol por la izquierda): Babblarna va augmentar la diferència quan Mauro Ariel Tamlian no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Babblarna va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Evert Molbratt progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Hendrik Ritschard va augmentar l'avantatge de Babblarna a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): Babblarna va aconseguir el 5 - 0 quan Mauro Ariel Tamlian va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Babblarna van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Per Krongård va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 6 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 40 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Per Krongård va intentar anar-se'n per velocitat al minut 40 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Evert Molbratt va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 218 Minuto 76 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Florin Voicu va entorpir al marcador d'en Evert Molbratt per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El Babblarna ho intentava per la dreta per mitjà de Hernán Alberto Violi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ac Elks United

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kjell-Åke Billblom de Elk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Faraji Lindquist de Elk amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.