Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731337039

Amistoso 731337039 Información oficial sobre el partido 731337039 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

El petardo explotao Alineación oficial del equipo 'El petardo explotao' en el partido 0 - 5 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El petardo explotao Alineación oficial del equipo 'El petardo explotao' en el partido 0 - 4 Deportivo La Coruña Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Coruña' en el partido
Tiene un resultado normal 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El petardo explotao

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 5 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Ricardo Iruña va entorpir al marcador d'en Sergio Vime per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Vime es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 61 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Sergio Vime es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Deportivo La Coruña

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Alfie Blessington entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Deportivo, un peu providencial d'en Vardis Papitzakis va situar el 0-1 al panell digital.
  • 182 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Al minut 34, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Ziyad Sahli va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Deportivo augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Eftichios Pesmatzoglou es rifés el porter i marqués el 0 - 3.
  • 136 Minuto 44 (Gol evento especial inexperiencia rival): La inexperiència de Silas Valentin Schwichtenberg va fer que al rebre una passada no mirés darrere seu si tenia un rival. En Alfie Blessington se'n va aprofitar per robar-li la pilota i marcar a plaer el 0 - 4 al minut 44 per a Deportivo.
  • 181 Minuto 62 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Diego Abal de Deportivo l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 5 al minut 62 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Deportivo van sortir al contraatac al minut 42, però Sérgio Daniel Moiraba va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Deportivo quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Alfie Blessington va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oriol Gatius de Deportivo es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sabino Crisafulli de Deportivo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.