Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336680

Amistoso 731336680 Información oficial sobre el partido 731336680 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 8 - 3 Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Pobre (3))
Las Salinas CF Alineación oficial del equipo 'Las Salinas CF' en el partido 10 - 0 Villametrense cf Alineación oficial del equipo 'Villametrense cf' en el partido
Tiene mala suerte 10.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Las Salinas CF

Goles Goles

  • 111 Minuto 23 (Gol por el centro): Passat el minut 23 de joc, Arnaldo Abreu facilitava les coses al Salinas amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 1.
  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Dariusz Ramotowski igualava per Salinas en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 113 Minuto 39 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Iker Bizkardo de Salinas va aconseguir igualar el partit al minut 39, davant l'alegria dels aficionats: 3 - 3.
  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): El jugador Ángel Manuel Portillo de Salinas, després de 40 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Salinas va augmentar la diferència quan Arnaldo Abreu no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 5 - 3.
  • 130 Minuto 49 (Gol de falta): Bogdan Ifrim va aconseguir anotar un tir lliure des de 30 metres al minut 49 que va ampliar l'avantatge pels locals: 6 - 3.
  • 132 Minuto 70 (Gol por la izquierda): En Isidro Murguía va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 7 - 3.
  • 185 Minuto 78 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Salinas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Manuel Santa Cruz va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 8 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Arnaldo Abreu va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nico Violante de Salinas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Villametrense cf

Goles Goles

  • 173 Minuto 18 (Gol por la derecha): El jugador de Villametrense Noelio Iruxo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 18 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Stuart Hollaway-White sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Eriberto Rena que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!
  • 118 Minuto 36 (Gol evento especial córner peinado): Pelegrí Serret va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Villametrense, Ramón Pozas, que va marcar, sense saber com, el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 74 (Ocasión por el centro): En Noelio Iruxo va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Edi Pfeifer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Fernando Navarro de Villametrense es va guanyar la targeta groga merescudament.