Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336249

Amistoso (RC) 731336249 Información oficial sobre el partido 731336249 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 5 - 7 Keltoi Vigo GAC III Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC III' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: No sabe (0))
Keltoi Vigo GAC II Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC II' en el partido 4 - 8 Keltoi Vigo GAC III Alineación oficial del equipo 'Keltoi Vigo GAC III' en el partido
Tiene un poco de suerte 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.98Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,8 % 7,4 % 70,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Keltoi Vigo GAC II

Goles Goles

  • 111 Minuto 21 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Ginés Marías va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Keltoi1 empatava el partit, 1 a 1, al minut 21.
  • 121 Minuto 30 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar León Mukenio, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Keltoi1 se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 30.
  • 132 Minuto 34 (Gol por la izquierda): Keltoi1 va augmentar la diferència quan Lapo Vertolone no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 1.
  • 101 Minuto 73 (Gol por el centro): Al minut 73, Lapo Vertolone es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 4 - 5, reduint la distància pels locals.
  • 104 Minuto 85 (Gol de penalti): El públic de Keltoi1 va aplaudir l'àrbitre quan, al minut 85, va xiular un penal pels locals. Lapo Vertolone no va desaprofitar l'ocasió de reduir distàncies: 5 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Keltoi1 ho intentava per la dreta per mitjà de Marc-Henri Poinas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): León Mukenio de Keltoi1 va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Keltoi Vigo GAC III

Goles Goles

  • 171 Minuto 2 (Gol por el centro): En Urdin Urabarro donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 2 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 151 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 els aficionats de Keltoi2 van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Edgardo Guevara va anotar el 3 - 2 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 138 Minuto 61 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Antonio Canizar la va rematar Maciej Badek amb una magnífica volea que va fer pujar per a Keltoi2 el 3 - 3.
  • 171 Minuto 62 (Gol por el centro): Keltoi2 agafava avantatge al minut 62 de joc en marcar el 3 - 4 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Christoph Scheurl amb mestria.
  • 181 Minuto 71 (Gol por el centro): Urdin Urabarro va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 71, i va fer pujar el 3 - 5 per a Keltoi2.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al 81 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Keltoi2 augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Urdin Urabarro es rifés el porter i marqués el 4 - 6.
  • 137 Minuto 82 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Antonio Canizar la va convertir en gol amb un remat de cap en Ildefons Vergés tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 82 el marcador es va actualitzar: 4 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 219 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Keltoi2 va estar a punt d'arribar en un córner. En Ildefons Vergés va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Ildefons Vergés de Keltoi2 va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.