Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336237

Amistoso (RC) 731336237 Información oficial sobre el partido 731336237 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Fuencubierta CF Alineación oficial del equipo 'Fuencubierta CF' en el partido 1 - 5 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Fuencubierta CF Alineación oficial del equipo 'Fuencubierta CF' en el partido 1 - 1 Guarchico Football Group Alineación oficial del equipo 'Guarchico Football Group' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Fuencubierta CF

Goles Goles

  • 100 Minuto 76 (Gol de falta): Al minut 76, Atanas Vutov va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 43 (Ocasión de contra por la izquierda): El Fuencubierta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 43, però en Noam Solomon va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Ayos.
  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pablo De Bares de Fuencubierta la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Caballero Galán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Atanas Vutov de Fuencubierta es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.

Guarchico Football Group

Goles Goles

  • 173 Minuto 7 (Gol por la derecha): Al minut 7 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Joep Hontoir que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 182 Minuto 12 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Rafael Torres Fink, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Roxelio Aragunde va augmentar l'avantatge de Guarchico a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): En Joep Hontoir entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Guarchico, un peu providencial d'en Roxelio Aragunde va situar el 0-4 al panell digital.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Nicanor Casalini sabia anticipar-se a les accions dels seus rivals. Per això, al minut 37 va interceptar una passada en profunditat, va plantar-se a la frontal i des d'allà va fer una vaselina al porter, que estava avançat, sobre la bisectriu que formen els pals de la porteria amb la pilota, tal com manen els cànons. 0 - 5 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Felipe Javier Taracena de Guarchico va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Roxelio Aragunde que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Felipe Javier Taracena de Guarchico amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.