Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336130

Amistoso (RC) 731336130 Información oficial sobre el partido 731336130 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 1 - 5 Bujalove United Alineación oficial del equipo 'Bujalove United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 0 - 9 Bujalove United Alineación oficial del equipo 'Bujalove United' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team hestia

Goles Goles

  • 108 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible (general)): Adrian Mróz de hestia va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Linas Plačenis que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): hestia va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ascanio Estébanez Puyol va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manolo Cendegui.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 55, Ascanio Estébanez Puyol de hestia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Philipp Bösch.

Bujalove United

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Vinzenz Veitschegger es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 183 Minuto 35 (Gol por la derecha): Al minut 35, un xut de Jesús Casalánguida des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 2 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Gonzalo Entrambasaguas de Bujalove va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Vinzenz Veitschegger va aprofitar un error defensiu al minut 72, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 4 al marcador per a Bujalove.
  • 182 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Robèrt Tell, que va ser qui va marcar 1 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jaume Tortosa al minut 43, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 70 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Vinzenz Veitschegger. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Reggie Morrison de Bujalove va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.