Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336116

Amistoso 731336116 Información oficial sobre el partido 731336116 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido 1 - 5 POSACEU 13 Alineación oficial del equipo 'POSACEU 13' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
cigalerus Alineación oficial del equipo 'cigalerus' en el partido 3 - 1 POSACEU 13 Alineación oficial del equipo 'POSACEU 13' en el partido
Tiene mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.92Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,0 % 0,8 % 11,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cigalerus

Goles Goles

  • 112 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Al minut 39 del partit, el jugador Antonio Zabala de cigalerus va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Eduard Garriga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Ottmar Starzynski va estar a punt d'empatar per a cigalerus quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Carlos Mario Campos va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 221 Minuto 47 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Òscar Planas va estar a punt d'acabar en gol al minut 47, però el porter visitant Carlos Mario Campos va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): José Madrid de cigalerus va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 69, però no va estar gaire encertat.
  • 202 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Al 72, Josep Joaquim Radua hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Carlos Mario Campos. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jędrzej Walenciak de cigalerus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

POSACEU 13

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Paulo Renato Santiago quedar desmarcat i marcar per a POSACEU al minut 21. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 67, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Erik Jacobsson es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.
  • 141 Minuto 70 (Gol de contra por el centro): POSACEU sabia com jugar al contraatac, i al minut 70, Fredrik Massagé va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 3.
  • 141 Minuto 74 (Gol de contra por el centro): Sami Peltomaa va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, POSACEU, al minut 74. El marcador va canviar a 1 - 4.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Sami Peltomaa de POSACEU l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 1 - 5 al minut 80 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Jaak Collignon quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): N'Goran Djenan va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de POSACEU que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Sami Peltomaa ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Erik Jacobsson va intentar anar-se'n per velocitat al minut 65 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.