Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336083

Amistoso 731336083 Información oficial sobre el partido 731336083 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido 3 - 0 Principe das bateas Alineación oficial del equipo 'Principe das bateas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
opusy f.c Alineación oficial del equipo 'opusy f.c' en el partido 9 - 0 Principe das bateas Alineación oficial del equipo 'Principe das bateas' en el partido
Está más tieso que su rival 8.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

opusy f.c

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): opusy, atacant per l'esquerra al minut 9, va aprofitar el magnífic llançament de Néstor Anibal Argonz per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 32 (Gol evento especial córner peinado): En Josu Jon Renobales entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al opusy, un peu providencial d'en Pablo Pulido va situar el 2-0 al panell digital.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan opusy va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alejandro Tobarra des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 234 Minuto 31 (Ocasión de penalti): En David Mura va llançar un penal al minut 31. El va tirar fatal i, buscant una excusa es va quedar assenyalant i mirant fixament la gespa, però ningú es va creure que hagués xutat malament per culpa d'això.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Baudouin Yon al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Néstor Anibal Argonz va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Néstor Anibal Argonz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): En Josu Jon Renobales, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72, Alfred Tilbrook gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Baudouin Yon va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): El opusy ho intentava per la dreta per mitjà de David Mura, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Pablo Pulido de opusy es va guanyar la targeta groga merescudament.

Principe das bateas

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Diego Paleologo-Morea es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.