Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731336031

Amistoso 731336031 Información oficial sobre el partido 731336031 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Gambiteros United Alineación oficial del equipo 'Gambiteros United' en el partido 0 - 4 Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Gambiteros United Alineación oficial del equipo 'Gambiteros United' en el partido 0 - 7 Diables Negres Alineación oficial del equipo 'Diables Negres' en el partido
Tiene un resultado normal 0.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.65Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gambiteros United

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Gambiteros van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 28, però Dino Labattaglia va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Diables Negres

Goles Goles

  • 108 Minuto 4 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Haritz Ibitueta encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Adrián Montoro només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 1.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 55 minuts, el tirador de faltes del DN va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Mauro Franganillo, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 182 Minuto 62 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 62 de partit va donar a DN l'avantatge per 0 - 3. Adrián Montoro en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Al minut 77, Deniz Ettel va augmentar l'avantatge de DN a 0 - 4 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 10 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Alfredo Cartagena es va quedar sol davant del porter, al minut 10. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Joan Antòni Fuster quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Gigi Pireddu, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 284 Minuto 27 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Luis Díaz de DN al minut 27 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.
  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Joan Antòni Fuster, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 33 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. DN va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74, el DN va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vicente Baraja s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.