Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335940

Amistoso 731335940 Información oficial sobre el partido 731335940 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 3 - 2 Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tohú_United Alineación oficial del equipo 'Tohú_United' en el partido 1 - 2 Berserkers CF Alineación oficial del equipo 'Berserkers CF' en el partido
Tiene suerte 0.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,7 % 4,9 % 75,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tohú_United

Goles Goles

  • 121 Minuto 23 (Gol por el centro): Al minut 23 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Uladzimir Negadovich ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Tohú_United es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Moisés Villaró va incrementar l'avantatge de Tohú_United amb el 2 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 84 (Gol de contra por la izquierda): Uladzimir Negadovich va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 2 per a Tohú_United.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en John Conlan. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ovidiu Imbroaie de Tohú_United amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Berserkers CF

Goles Goles

  • 154 Minuto 57 (Gol de penalti): Berserkers va reduir les diferències al marcador en anotar el 2 - 1 mitjançant un llançament de penal col·locat al pal dret per part de Agustín Tomás Agüera.
  • 139 Minuto 71 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Agustín Tomás Agüera! Un inimaginable dribbling sobre Vüqar Qafarov va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 2 - 2 per a Berserkers.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Steffen Michels va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 252 Minuto 55 (Ocasión por la izquierda): Berserkers va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 55 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 273 Minuto 83 (Ocasión por la derecha): Sergio Osuna va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Matías Lautaro Dueña, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.