Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335638

Amistoso 731335638 Información oficial sobre el partido 731335638 en Hattrick

15.05.2024 12:05:00

Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido 2 - 1 Majuelos United Alineación oficial del equipo 'Majuelos United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Defensores de Yaincoa Alineación oficial del equipo 'Defensores de Yaincoa' en el partido 4 - 1 Majuelos United Alineación oficial del equipo 'Majuelos United' en el partido
Tiene mala suerte 3.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Defensores de Yaincoa

Goles Goles

  • 113 Minuto 61 (Gol por la derecha): Després de 61 minuts de partit, Ruediger Minichsdorfer igualava per Defensores en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Antonio Rebollar de Defensores aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 5 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Defensores va ser a punt de marcar al minut 5, quan el seu jugador Carlos Mejías va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): En Francisco Valdemoro es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Majuelos United

Goles Goles

  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Amb 53 minuts jugats, Hüseyin Ferah de Majuelos va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Hüseyin Ferah es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sasha Condello de Majuelos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Sasha Condello de Majuelos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 83.