Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731335455

Amistoso (RC) 731335455 Información oficial sobre el partido 731335455 en Hattrick

15.05.2024 12:20:00

Amrab Alineación oficial del equipo 'Amrab' en el partido 0 - 6 Ají de gallina Alineación oficial del equipo 'Ají de gallina' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Amrab Alineación oficial del equipo 'Amrab' en el partido 1 - 4 Ají de gallina Alineación oficial del equipo 'Ají de gallina' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,8 % 0,1 % 98,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Amrab

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 57 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Laureano Melero gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.

Ají de gallina

Goles Goles

  • 171 Minuto 4 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 4, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Brenden Fuller es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 6 minuts, el tirador de faltes del gallina va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Leandro Olarte, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 17 (Gol por el centro): Al minut 17, Quinten Cordemans va augmentar l'avantatge de gallina a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Adrian-Cătălin Miu, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 70 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 70, gallina va augmentar el seu avantatge a 0 - 5, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Adrian-Cătălin Miu.
  • 182 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Quinten Cordemans va ser l'anotador del 0 - 6.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 Adrià Gentil-Lloch va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Adrian-Cătălin Miu, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Al minut 25, el gallina va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Quinten Cordemans s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 281 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90 de partit, Leandro Olarte va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 91 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Manoel Carlos Santana Farias. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.